24 Ocak 2012 Salı

The Body Shop Nutriganics Drops of Youth

Bugün sizlere The Body Shopın sertifikalı organik cilt bakımı koleksiyonu olan Nutriganics serisinin genişletilmiş versiyonu olan  Drops of Youth ürününü tanıtacağım.The Body Shop bu ürünlerini 17 Kasımdan beri merakla Türkiye'ye gelmesini bekliyordum.Haberi öğrendiğim site için Nutriganics Drops of Youth haberi için Tık! Sonunda güzel haberi aldım 2 hafta içinde The Body Shop İzmir şubesinde olacakmış.Cumadan cumaya sevkıyat olduğu için daha ürün gelmemiş. Bakalım hangi şanslı cumada tanışacağım kendisiyle. Hemen ürün tanıtımına geçiyorum.


The Body Shop bilim ve teknolojiyi bir araya getirerek, cilt bakımında yepyeni bir ürün olan Nutriganics™ Drops of Youth geliştirdi.Bitki kök hücre teknolojisi kullanılarak geliştirilen bu seri, sertifikalı organik içerikleriyle yaşlanmanın ilk işaretleriyle savaşıyor.

"Nutriganics™ Drops of Youth’un damlaları cildinizin en üst tabakasındaki ölü hücrelerin atılıp, cildin alt katmanındaki taze ve yeni hücrelerle yenilenme hızını arttırmaya yardımıcı olur. Gençlik iksiri ile günden güne daha yumuşak, daha taze ve daha sağlıklı görünen bir cilde sahip olun. Nutriganics™ Drops of Youth ile cildiniz yenilenmeye hazır! Ürünün %98′i doğal %20si organik içerikli ve paraben ve silikon içermiyor. Ürün içeriğinde İngiltere kıyı şeridindeki kayalardan elde edilen Criste-Marine ve Kayın ağacı tomurcuğu bulunmaktadır. Fiyatı ise 30 ml: 54.90TL

Kullanım şekli ; her gün nemlendiriciyi veya serumu cilde uygulamadan önce 2-3 damla Drops of Youth‘u masaj yaparak cilde uygulayıp birkaç dakika bekleyerek cildin damlayı emmesi sağlanıyor…"deniyor.Deneyip görüceğiz bakalım.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder