4 Eylül 2012 Salı

L`Oréal Paris SuperLiner Carbon Black

Eyeliner sürmek kimine göre zor, kimine göre kolay bir iş. Eskiden ince bir hat çekmek için şekilden şekle giriyordum bir türlü istediğim sonucu alamıyordum.Kullandığım ürünlerin ya fırçaları kalın uçlu oluyordu ya da ürünler akışkan yapısı itibariyle gözümün her yerine bulaşıyordu.Bu da göz makyajımı defalarca yeni baştan yapmama, hassas olan cildimin daha da kızarmasına neden oluyordu.


L`Oréal Paris SuperLiner Carbon Black süngere yakın keçe uçlu fırçası sayesinde hem kolay bir sürüm sağlıyor, hem de yapısı çok akışkan olmadığı için dağılma yapmıyor. Üstelik rengini tek sürüşte verecek kadar da siyah. Gözlere bulaşma yapmadan ister ince, ister kalın hat çekmemi sağlıyor. Dökülmeden, bozulmadan, pul pul olmadan saatlerce gözümde kalıyor. Çıkarmak istediğimde ise hiç bir zorluk yaratmadan kolayca gözümden çıkıyor.



Bu ürüne eş değer olarak Lancome Art Liner ıda önerebilirim. Fakat L'Oreal Super Liner Carbon Gloss kolay ürün temini ve fiyat olarak uygunluğu açısından lancomedan önde benim için.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder