8 Şubat 2012 Çarşamba

M.A.C. M.A.C. M.A.C. GELİYOR...







M.A.C. Cosmetics i bilmeyen duymayan yoktur aramızda sanırım.Her şehirde olmadığı, ürünlere sadece bakmakla yetindikleri ve alamadıkları için üzülenler var ise onlara muhteşem bir haberim var.Mac an itibariyle "Bizim şehrimizde neden yok? Ürünlerinize nereden ulaşabiliriz? Online satışınız neden yok?" gibi soruların cevabını telefonla satış yöntemiyle kökten çözüyor.
Sizi bilemem ama ben bu habere çok sevindim.İş nedeniyle başka şehir de yaşayacağım için kara kara düşünüyordum.Çok mutluyum çooook! Hızır gibi imdadıma yetiştin!!


Evet efendim Türkiye'nin her yerinden 0216 217 17 90 nolu telefonu arıyoruz.Otomatik yanıt sistemi sizi ilgili mağazaya yönlendiriyor. Alışverişinizi telefonda size hizmet veren M.A.C Mualar (Make Up Artists) aracılığı ile yapabilirsiniz.
Ayrıca belirtmek isterim ki alışverişleriniz de kredi kartınızı kullanıp isterseniz kredi kartınızın  kampanyaları kapsamındaki taksit imkanlarından yararlanabilirsiniz.Kargonuz ise 5 iş günü içerisinde elinizde mutlaka oluyor.Her kargo alışverişlerimizde ki gibi ürünlerimizi kontrol etmeyi unutmuyoruz şekerler ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder