25 Ocak 2012 Çarşamba

Tendyol Milla ve Merve BOĞULUR

TRENDYOLU bilmeyen var mıdır? İnternet ve modayla alakalı olanlar Trendyol u bilirler.Ben yine de bilmeyenler için TRENDYOLu anlatayım...
TRENDYOL: Kozmetik, tekstil, organik ürün çeşitleri, akseusar, ev tasarım,elektronik,vs... Yiyecek ürünleri hariç aklınıza gelebilecek her türlü ürün alışverişini evden çıkmadan ve uygun fiyatlarla yapabileceğiniz bir internet odaklı bir alışveriş sitesidir. Üye olmayan herkes buradan ÜCRETSİZ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN üye olabilirler.
Hazır Trendyol'dan bahsetmişken Milladan bahsetmeden edemeyeceğim.Milla trendyola özel tasarlanan kıyafet-aksesuar koleksiyonlarının bulunduran ünlülerin de tercih ettikleri bir butik.Bugünlerdeki Milla'nın yeni yüzü ise Merve BOLUĞUR.
İşte fotoğraflarıyla yeni milla koleksiyonu...















TEK BİR BUFF İLE ÇOK AMAÇLI KULLANIM

BU ARALAR ÇOK KULLANDIĞIM ,YKMDEN  SATIN ALDIĞIM ADI BUFF OLAN BİR ÜRÜNÜ SİZLERE TANITMAK İSTİYORUM. BUFF KENDİ SİTESİ İÇİN TIK TIK...
Buff nedir?
Multi fonksiyonel Buff ürünleri çok farklı kullanımları olan giyimler gibi, iyi bir performans ürünüdür. Buff’ı yüksek düzeyde konfor, koruma, doğa ve eğlence aktiviteleriniz süresince uygun bir tarz elde edebileceğiniz çok farklı şekillerde giyebilirsiniz. 

Neden Buff?
Buff’ı giydiğinizde sürekli rahat hissetmenizi sağlar; soğuk havaya, güneşe, rüzgâra ve değişen dış mekâna göre oranı çok hızlı bir şekilde artabilen havadaki tozlara karşı sizi korur. Performans giyimlerinin yüksek kalitedeki bir parçası olarak Buff, outdoor ekipmanlarına mükemmel bir artı sağlamaktadır.  Çok sayıda tasarım ve renk seçeneğiyle Buff aynı zamanda tarz yaratmanın mükemmel bir yoludur. 

Buff giymenin kaç farklı yolu var?
Original Buff’ın en az 12 farklı giyim yöntemi vardır. En çok tercih edilen kullanımları; atkı, şapka, alın bandı, fular, balaklava, güneş-rüzgar yada toz maskesi, bandana, korsan bandana, başörtü, saç bandı ve bere dir.
Buff ismi nereden gelmektedir?
Buff markası, İspanyolcada atkı anlamına gelen “bufanda” kelimesinden türetilmiştir.

Buff’ın amblemi neyi ifade etmektedir?
Buff’ın logosu, ürünün ana temasını vermekte olan sadelik ve çok yönlülüğü ifade etmektedir - Daire tüm Buff ‘ların boru şeklindeki formunu ifade etmektedir, Oklar işlevselliği sembolize etmektedir: aynı giyimi birçok farklı şekilde kullanabilmektesiniz, bir çok defa.

Dikişsiz kumaşı nasıl yaratıyorsunuz?
Buff , dikiş izleriyle tahrip etmeden esnek tüp biçimindeki kumaşın elde edildiği benzersiz patentli örme yöntemiyle üretilmektedir. Bu yöntem aynı zamanda kumaşın yıpranmadan veya aşınmadan kalıbını korumasını sağlamakta ve ürüne inanılmaz bir dayanıklılık kazandırmaktadır.

Grafikler Buff üzerine nasıl eklenebiliyor?
Grafikler Buff üzerine genellikle özel bir baskı yöntemiyle eklenmekte. Bunun anlamı, baskı asla (yumuşaklığı dahil) kumaşın polyester micro fiber özelliğini değiştirmezken renklerde asla kumaş üzerinde dökülme yada solma yapmaz.  











Kimler Buff’a ihtiyaç duyar?
Herkes! Bakterilere, virüslere, toza ve güneşe karşı zayıf olan herkes, mesela; bebekler, çocuklar, gençler ve yaşlılar..
Farklı açık alan ve kapalı alan sporları yapan sporcular, kanser hastaları, saç dökülme hastalığı Alopesi’den korunmak isteyenler, Everest dağına tırmanan sporcular (IMAX Everest filmini izleyiniz), dalgıçlar, Jim Lee gibi kayak efsaneleri, dünya bisiklet şampiyonu Laurent Brochard, Brezilya’nın futbol yıldızı Ronaldo, motosiklet maceraları devam eden Ewan MacGregor ve Charley Boorman, uluslar arası atlet ve yazar Sally Edwards, Buff ‘ı her gün giyenlerin listesi bu şekilde uzar gider.

Buff’ın ölçüleri nedir?
Original Buff ‘ın boyutları, düz bir zemine serildiğinde 50 x 24.5 cm. ağırlığı ise 50 g. dan daha az. Original Buff’ı katladığınızda rahatlıkla cebinize sığacak ve her an kullanımız için hazır durumda olacaktır. Junior Buff 7-12 yaş arası çocuklar içindir. Baby Buff ise adından da anlaşılacağı gibi bebeklere özel bir Buff’dur.



Buff hangi kumaştan yapılmaktadır?
Standart Buff (Original Buff, Junior Buff, Baby Buff, National Geographic, Kukuxumusu Buff):
Rüzgâr geçirmez, nefes alabilen ve koku önleyen %100 polyester mikro fiberden üretilmektedir. Yıkandığında rengi solmaz, çok kısa zamanda kurur ve elastikiyetini kaybetmez.

Ürün çok amaçlı kullanımlı The Orijinal Standart Buff serisidir. Polar vs. serilerle karıştırılmamalıdır. 
High UV Protection Buff, Visor Buff ve Visor Buff Evo 2:
Bu ürünlerin yapımında Coolmax Extreme kullanılmaktadır.  Bu 4 kanallı lift bir aktarım sistemi oluşturur, vücutta oluşan teri aynı anda kumaşın dış yüzeyine atarak Buff’ın hızlı bir şekilde kurumasını sağlar. Coolmax bu işlemi diğer tüm kumaşlardan çok daha hızlı yapmaktadır ve böylece vücut sıcaklığının sabit kalmasında etkili olur. Visor Buff’da ve Visor Buff Evo 2’de aynı zamanda 7cm. uzunluğunda bir şapka siperi dikişsiz olarak Coolmax Extreme’ye eklenmiştir.

Polar ve Junior Polar Buff:
Orginal Buff’ın dikişsiz polyester mikro fiberi ile klasik polartec 100 özel polar kumaşı birleştirilir. Bu da boru şeklindeki Buff’ın boyunun 15 cm daha uzamasına neden olmuştur.
Combi Buff’ın belirleyici özellikleri ise klasik Polartec 100 kumaşının çevresinin sıkıştırma şeridi ve güçlü micro fiber ile çevrilmiş olmasıdır. 

Polar Buff, Thermal pro ve Combi Buff Thermal Pro’da, kıvrımlı ve çok az tüylenme yapan yumuşak High Lift Polartec Thermal Pro kumaş kullanılmaktadır. Bu da klasik Polartec 100 kumaşından iki kat daha fazla ısınma sağlamakta ve sıradan polar kumaşa oranla %30 daha fazla dayanıklılık sağlamaktadır.  Bu kumaş ısı kaybını minimuma indirerek hızlı kurumaktadır. 

Cyclone Buff, windstopper kumaş içeren Original Buff’ta kullanılan polyester micro fibre’den çift katman kullanılmakta ve vücuda uyumunu arttırmak için elastik kısım bulunmaktadır.
Typhoon Buff; Gore Windstopper Polartec kumaş içermektedir.  Elastik kısım mükemmel bir konfor ve uyum sağlamakta, gerdirme ipleri ise Buff’ın boyunluktan bereye geçişine imkân vermektedir.
Buff’ı makinede yıkayabilir miyim?
Evet. Hatta kısa durulama ve az miktarda sabun kullanılması daha çevreci ve uygun olacaktır. Gerekli olan yalnızca bunlar. Buff’ı açık alanda astığınızda birkaç dakika içerisinde kuruyacaktır.

Polygiene nedir?
Bir Buff ürünü teninizi ısıttığında, cilt terlemeye başlayacaktır. Bu da kumaşta bakterilerin oluşmasına elverişli bir ortam yaratmaktadır. Ter, tek başına koku oluşturmaz ortamda yayılmış olan bazı bakteriler kokuya sebep olur. Bu nedenle kokunun oluşumunu engellemek için, kokuya neden olan bu bakterilerin oluşmasını engellemeliyiz. Polygiene, uzun süre kalıcı bir doğal anti-bakteriyel etkisi olan gümüş iyonlarının kumaşa uygulanmasıdır. Polygiene’nin içindeki gümüş iyonları kumaşta bakteri oluşumunu engeller, bu da koku oluşumunun temel sebebini ortadan kaldırır ve hijyen sağlar.

Buff nerede üretiliyor?
Buff multi fonksiyonlu giyim, İspanya Barcelona’da üretime uygun özel olarak tasarlanmış fabrikada üretilmektedir. Her yıl dünya genelinde milyonlarca Buff satılmaktadır.

Buff ile yapamayacağınız bir şey var mı?
Güzel soru! Buff’ı bandana, güneş koruyucu, termal eşarp, atkı, bere, kar maskesi, alın bandı, saç bandı, taç, toka, bileklik, kask koruyucu, fular yada tozdan korunmak için kullanabilirsiniz. Başlık olarak kullanmadığınızda, Original Buff’ı el veya ayak bilekliği olarak da kol ve bacak ısıtıcısı olarak da kullanabilirsiniz.







Eldiven Dosyası


Havaların buz tuttuğu şu günlerde içimizi ısıtacak bir post hazırlamak istedim.Benim için kış denildiğinde şapka ve berelerden sonra vazgeçilmezlerden biri de eldivenlerdir.Renk renk, desen desen, farklı dokularda ister günlük isterseniz de abiye olarak kullanabileceğimiz eldivenlere bayılıyorum. Bu sezon da oldukça revaçta olan eldivenlere gelin beraber bir göz atalım...



karen-millen
juicy-couture


Mango
Miu miu 

Topshop 

dsquared




Ugg



















Bir kaç  fikir vermek istiyorum sizlere:
Daha spor bir tarzınız varsa eğer örgü eldivenleri tercih edin.
Pelerin giyerken elleriniz üşümesin istiyorsanız dirseğe kadar olan uzun eldivenlerden alabilirsiniz.
Eski eldivenlerinizi modası geçti diye çöpe atmayın.Kürk takarak, zımba, taş yapıştırarak ,bir fiyonk/dantel ekleyerek yeni bir çift eldiven yaratabilirsiniz.Yaratıcılıkta sınır yok,tüm iş sizin hayal gücünüzde canlarım ;)

24 Ocak 2012 Salı

The Body Shop Nutriganics Drops of Youth

Bugün sizlere The Body Shopın sertifikalı organik cilt bakımı koleksiyonu olan Nutriganics serisinin genişletilmiş versiyonu olan  Drops of Youth ürününü tanıtacağım.The Body Shop bu ürünlerini 17 Kasımdan beri merakla Türkiye'ye gelmesini bekliyordum.Haberi öğrendiğim site için Nutriganics Drops of Youth haberi için Tık! Sonunda güzel haberi aldım 2 hafta içinde The Body Shop İzmir şubesinde olacakmış.Cumadan cumaya sevkıyat olduğu için daha ürün gelmemiş. Bakalım hangi şanslı cumada tanışacağım kendisiyle. Hemen ürün tanıtımına geçiyorum.


The Body Shop bilim ve teknolojiyi bir araya getirerek, cilt bakımında yepyeni bir ürün olan Nutriganics™ Drops of Youth geliştirdi.Bitki kök hücre teknolojisi kullanılarak geliştirilen bu seri, sertifikalı organik içerikleriyle yaşlanmanın ilk işaretleriyle savaşıyor.

"Nutriganics™ Drops of Youth’un damlaları cildinizin en üst tabakasındaki ölü hücrelerin atılıp, cildin alt katmanındaki taze ve yeni hücrelerle yenilenme hızını arttırmaya yardımıcı olur. Gençlik iksiri ile günden güne daha yumuşak, daha taze ve daha sağlıklı görünen bir cilde sahip olun. Nutriganics™ Drops of Youth ile cildiniz yenilenmeye hazır! Ürünün %98′i doğal %20si organik içerikli ve paraben ve silikon içermiyor. Ürün içeriğinde İngiltere kıyı şeridindeki kayalardan elde edilen Criste-Marine ve Kayın ağacı tomurcuğu bulunmaktadır. Fiyatı ise 30 ml: 54.90TL

Kullanım şekli ; her gün nemlendiriciyi veya serumu cilde uygulamadan önce 2-3 damla Drops of Youth‘u masaj yaparak cilde uygulayıp birkaç dakika bekleyerek cildin damlayı emmesi sağlanıyor…"deniyor.Deneyip görüceğiz bakalım.





Eyeliner Kullanmanın Püf Noktaları



Gözlerimizi belirlemek, sabit ve etkileyici bir bakışa sahip olmak için eyeliner oldukça etkili bir makyaj ürünüdür.Tabi doğru kullanılırsa.Gözlerinizin etrafında siyah bir zırh gibi duran eyeliner ve göz kalemi, kuşkusuz her yaştaki kadının makyaj çantasında en vazgeçilmez malzeme olarak durur. Bazılarımız sürekli kullanırken, bazılarımız da sürmeyi bir türlü beceremediğimiz için bize yakışmadığını düşünürüz. Oysa doğru renk tercihi ve doğru sürüş tekniğiyle, gözlerimizin şeklini ortaya çıkarmanız mümkün...


Eyeliner Hakkında Bilinmesi Gereken Hususlar:
Eyeliner  kullanmadan önce bilinmesi gereken en önemli husus ise  mümkün olduğunca ince çizgilerle çizilmesinin gözü daha güzel göstereceğidir.
*Toz, kalem, kalıp, likit ve jel eyeliner çeşitleri vardır. Jel ve likit eyeliner, sıcağa ve suya dayanıklı olması açısından, yaz için çok daha uygundur!
*Eyeliner’ı göz kapaklarının içine uygulamayın. Enfeksiyon ve irritasyon oluşabilir.
*Esmer tenliyseniz; siyah renkli gözlü kalemi ve eyeliner sizin için uygundur.
*Kumral, sarışın ya da beyaz tenliyseniz; gri ve kahverengi tonlarında eyeliner ve göz kalemi sizin için uygundur.
*Eyeliner sürerken taşırdığınız da yada hata yaptığımızda hatamızı ; ince bir pamuklu çubuğa krem sürerek silmelisiniz,asla su kullanmamalısınız.Su ürünün dağılıp makyajın bozulmasına neden olur.Bunu sakın unutmayın!

Ustalıkla Eyeliner sürmek istiyorsanız; püf noktaları...
Eyelinerı düzgün şekilde sürebilmek için göz kenarlarınızı alnınıza doğru kaldırın.Mümkün olduğunca aşağıya doğru bakın ve elinizle gerdiğiniz üst göz kapağınızdaki kirpiklerinizin başlangıç noktasından sonuna kadar, kirpiklerin dibine yakın düz bir çizgi çekiniz.Bu çizgi göz kuyruğunda sona ermeli, dışa doğru uzamamalıdır. Alt göz kapağına kesin bir çizgi çizmek istemiyorsanız, buraya eyeliner'la yanyana noktalar yapın veya eğrilemesine kısa kısa çizgiler çizin.Bazen gözün üst kapağındaki kirpiklerin altına çizgi çizilmesi de hoş bir görünüm kazandırır. Eyeliner sürmek ilk denemelerde zor görünebilir. Birkaç tekrardan sonra eliniz alışacaktır.

Eyeliner makyajında doğal bir görünüm yaratmak istiyorsanız; eyeliner fırçasıyla hafif ve ince çizgiler çekmelisiniz.Gözlerinizi daha büyük göstermek istiyorsanız; eyelinerı gözünüzün iç köşesinden dış köşesine kadar sürün.Gözlerinizi küçük göstermek istiyorsanız; eyelinerı göz kapağının yarısına kadar sürün.Gözlerinizin daha belirgin olmasını istiyorsanız; gözlerinizin iç köşesinde ince çizgi, dış köşesinde kalın çizgi tercih edin. Bunun da yine ince ve düzgün olmasına dikkat edin.


Tüm anlattıklarıma örnek olması açısından aşağıya bir video da ekledim.

14 Ocak 2012 Cumartesi

Body Shop İndirim

İlk kaydımız indirimle başlasın dedim ve buyurun Body Shop İndiriminden siz de yararlanın efendim.
Önemli bir hatırlatma:Bulunduğunuz şehirde body shop yoksa body shopın kendi internet adresinden bulunduğunuz şehre en yakın olanı seçip , telefonla sipariş verip , parayı kapıda peşin ödeyebiliyorsunuz. Burdan adrese tık tık :) http://www.thebodyshop.com.tr/